Bed & Breakfast - Hoeve Cornelia

Gelegen in het natuurgebied de Groenzoom, op korte afstand van Rotterdam, Delft en Den Haag vind u Bed & Breakfast De Hoeve Cornelia.

Omgeving

Bed & Breakfast Hoeve Cornelia ligt midden tussen Delft, Den Haag en Rotterdam. Binnen 15 minuten ben je met de auto in het centrum van Rotterdam of Delft maar ook het OV heeft een goede verbinding. Station Westpolder ligt op 5 min afstand per auto en brengt je binnen 15 minuten naar Den Haag of Rotterdam.

The Hague Airport is ongeveer 10 min. met de auto. Dorpen in de buurt zijn Bleiswijk, Bergschenhoek, Zoetermeer en Pijnacker.

Vijf minuten fietsen vanaf de Bed & Breakfast ligt het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs met restaurants, supermarkten (Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Hoogvliet), HEMA en vele andere winkels. Op woensdag is er een gezellige markt, waar veel mensen uit de regio naar toe komen. Zoetermeer ligt op ongeveer 5 km afstand, hier heb je ook een leuk centrum, een ijsbaan, wildwaterbaan, Snowworld, golfbaan e.d. Ook Bergschenhoek is vlakbij, hier heb je o.a. een klimberg, kano routes en Ski en Skate centrum.

In het atelier dat naast de B&B is gelegen kun je op afspraak ook verschillende workshops volgen, o.a. schilderen, mozaïeken, speksteen snijden enz. www.hichte.nl

Op 500 mtr. afstand is de Roofvogelboerderij, hier kun je op afspraak een bezoek brengen aan een van de shows. Zie  www.roofvogelboerderij.nl.

 

 

Delft

Met de auto ben je in 15 min. in het centrum van Delft. Hier kun je genieten van het gezellige centrum en genieten van de stad van Johannes Vermeer en Delfts Blauw. Lopen langs de smalle kanalen en een bezoek aan de Nieuwe Kerk horen ook bij deze historische stad. Zie voor meer informatie de VVV van Delft.

Fietsen

Voor wie wil fietsen in de buurt zijn er ook veel mogelijkheden. Zo liggen we aan de Acker- en Bieslandroute, een fietsroute van 30km maar een kortere variant is ook mogelijk.

  1. Fietsroutefolder Akker- en Bieslandroute
  2. Fietsroutekaart Akker- en Bieslandroute

Daarnaast zijn de Ackerdijkse Plassen, de Rotte en de Rottemeren en Midden Delfland op fietsafstand. Het natuurgebied de Groenzoom, waarin de B&B zich bevindt, heeft  natuurlijk ook fietsroutes. Ook hier kunt u een knooppuntroute fietsen, wij liggen pal naast knooppunt 12.